La vie est trop courte pour mal manger - Ta vie professionnelle n'est pas une exception.

Nos food scouts FELFEL ne se reposent jamais.

Nous proposons un menu surprenant et repensé toutes les semaines.

“Poulet sicilien avec Riso Venere.”

Ricetta Pollo alla siciliana

“Pâtes avec des petits pois et fromage au chèvre.”

Greens, Herbs & Pasta

“Walnut and veggie balls over raw green and yellow zucchini spiralized into noodles, served with a sundried tomato sauce.”

Zucchini Noodles with no-meat balls

“Juicy chicken marinated in an Asian-style crunchy peanut coconut sauce over noodles.”

Satay Chicken Noodles

“Soba noodles with edamame, dizzled with sesame seeds and seaweed.”

Japanese Soba

“Nutty pearl barley topped with smoked chicken breast, sweet pickled onions, feta cheese and cilantro.”

Chicken Barley Salad

“Low carb lentil pot with carrots from the oven, feta and herbs.”

Clean&Lean: Lentils with oven carrots

“Salad from the garden: fresh lettuce, carrots with red cabbage and green zucchini.”

Schrebergartensalat

“Fresh Pot with Kale, Sweet potatoes, Almonds, Goji-berries with Mango dressing.”

Fit Pot: Healthy Sweetpotato

“Homemade Bagel with Swiss Chicken.”

Körnli Chicken Bagel

“Raw, not-pasteurized coconut water, all natural.”

HEYLIFE Coconut Water

Nous nous efforçons de proposer une sélection saine. Tous nos plats sont préparés par les meilleurs chefs du pays. Ils travaillent avec passion et une attention aux détails de tous les instants.

Paul & Lulu, Zürich

Giovanni, Schaffhausen 

Sennerei Splügen, Graubünden

Mikas, Zürich

Natural Delicious, Schwyz

Veux-tu devenir un chef partenaire FELFEL? Ecris à nos food scouts à foodscouts@felfel.ch

Le crédo FELFEL

  • Nous aimons la bonne nourriture - Nature et fraicheur sont notre devise.

  • Les chefs passionnés nous fascinent.

  • Les plats avec une histoire nous enchantent tous les jours.

  • Nos chefs cuisinent avec des produits de saison.

  • Nous soutenons activement les fournisseurs locaux.

  • Agir de manière durable pour l'environnement est une cause qui nous est chère.

  • Nous ne nous reposons jamais lorsqu'il s'agit de réduire les déchets alimentaires.

DEENFR

Are you hungry?

Hello, my name is Anna! My team and I are excited you made it here and are here to answer any questions you might have. Also, if you are working at a company over 50 employees, we would love to invite you for a test lunch at your office or ours. Please reach out to us via phone: 043 544 28 69 or contact us via tasting@felfel.ch. 

We are looking forward to hearing from you! Anna

×